EXPOSITIES & VERKOOPPUNTEN

U kunt mij altijd persoonlijk benaderen indien u interesse heeft in een kunstwerk. Een deel van mijn werk is bij mij thuis te bezichtigen. Hier onder kunt u zien welke werken op locatie bij galeries te bezichtigen zijn.

Art Villa Gooi Gallery (Hilversum)

Deze prachtige galerie opent het eerste weekend van maart haar ‘Blue Spring’ Expositie. Van glamour tot chique, van gek maar toch bijzonder stijlvol. Gert Kist weet hier met zijn, en de werken van andere hoogstaande kunstenaars een mooie eenheid te creĆ«ren in verschillende stijlen, kleuren en vormgeving. De moeite waard om een kijkje te nemen! Bent u van plan naar de opening te komen? meld u dan even aan.

She Art Gallery (Nuenen)

She Art Gallery is een hippe moderne galerie met kunst van bekende en opkomende kunstenaars in het mooie Nuenen. Vanaf half september 2020 zijn er meerdere werken van mij te zien in deze mooie galerie. Daarnaast is er nog meer van mijn werk verkrijgbaar via de site van She Art Gallery.

Galerie Sille (Oudewater)

Sinds september 2020 hangt er regelmatig werk van Marlies bij Galerie Sille in Oudewater. Deze prachtige ruime galerie vertegenwoordigt een groot aantal zeer hoogstaande kunstenaars. Binnenkort arriveert er weer nieuw werk van mij bij Sille Galery.

De Hofgalerie (Den Haag)

Deze galerie in het centrum van Den Haag representeert een aantal zeer hoogstaande kunstenaars en specialiseert zich steeds meer in minimalisme. Ondertussen zijn er verschillende werken van Marlies te bewonderen bij deze mooie galerie.

Galerie de ruimte (Ootmarsum)

In het pittoreske kunstenaarsplaatsje Ootmarsum zijn per juni 2022 enkele van mijn werken verkrijgbaar. De ideale plek voor kunst en natuurliefhebbers om enkele dagen te vertoeven.

Atelier Akersloot

De volgende werken kunt u bezichtigen in mijn Atelier in Akersloot.